Dakdekker Doorn

Ben je bezig met het renoveren of uitbreiden van je huis en zoek je een dakdekkersbedrijf voor het leggen van je dak? Een dakdekker kan met je meedenken als je huidige dakbedekking aan vervanging toe is of als er onderhouds– en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Vooral in het najaar kunnen er scheurtjes en barsten in je dak ontstaan, bijvoorbeeld door takken die tegen je dakbedekking slaan.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

De juiste dakbedekking voor je dak

Bij het waterdicht maken van een dak denken veel mensen aan twee veelgebruikte bedekkingsmaterialen. Bij schuine daken zijn dat de bekende dakpannen en bij platte daken is bitumen een gebruikelijke vorm van dakbedekking. Daarnaast is het ook mogelijk om een groen dak te laten leggen, dit heet ook wel een sedumdak. een goede bescherming tegen weersomstandigheden. Een dakdekkersbedrijf in Doorn adviseert je graag bij de keuze van je dakbedekking.

Dakdekker Doorn

Dakreparatie in Doorn

Het dak is een kwetsbaar onderdeel van je huis. Niet voor niets is je woning bedekt met dakbedekking. Aan de ene kant zorgt dakbedekking er voor dat warmte zoveel mogelijk in huis blijft en aan de andere kant wordt vocht uit het huis geweerd. Om deze redenen is het belangrijk dat je de dakbedekking goed onderhoudt. Als je schade aan je dak of dakbedekking opmerkt, vraag dan advies bij een dakdekker in Doorn of omgeving. Die weet goed raad met kleine scheurtjes in je dak en kan je helpen om eventuele waterschade zo goed mogelijk te herstellen.

Voor een dakdekker begint het repareren van een lekkend dak met het vinden van de lekkagebron. Soms is de lekkage het gevolg van een pittige regenbui of de impact van hagelstenen. In andere gevallen gaat het om een klein scheurtje in je dakbedekking. In het eerste scenario kan een kitlaagje voldoende zijn. In het tweede scenario is de dakbedekking toe aan reparatie of wellicht een gedeeltelijke vervanging.

Het is beter om een lekkend dak te voorkomen door je dakbedekking om de zes maanden te onderhouden. Zo worden kleine scheurtjes op tijd opgemerkt en kan het vocht niet meer binnendringen en schade veroorzaken.

Dakdekker Doorn

Verleng de levensduur van je dak

Regelmatig dak onderhoud is belangrijk. Vooral na de herfst als de bladeren zijn gevallen is het verstandig om dak onderhoud in Doorn te laten uitvoeren. Als je jouw dak minstens een keer per jaar laat onderhouden, weet je zeker dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan, want het belangrijkste doel van dak onderhoud is het voorkomen van dak lekkage of het vroegtijdig opsporen ervan. Vroegtijdige detectie kan schade door een lekkage voorkomen. Als de dakgoten regelmatig worden schoongemaakt, kunnen ze niet zo verstopt raken dat het water overloopt in de dakgoot en de fundering of de muren van het huis beschadigt. Dak onderhoud is ook een goed moment voor de dakdekker om te controleren of andere delen van het dak toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Er kan bijvoorbeeld schade worden ontdekt die met een eenvoudige ingreep kan worden gerepareerd.

Tot slot kan een dak inspectie de levensduur van je dak verlengen. Als een dak onnodige schade oploopt, bijvoorbeeld door ophoping van vuil, kan dit op tijd worden ontdekt en voorkom je toenemende schade met een tijdige ingreep. Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.