Dakdekker Dongen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Dongen? Onze professionele dakdekkers staan voor je klaar! Of je nu het dak wilt laten isoleren, een nieuw dak wilt laten plaatsen of een reparatie wilt laten uitvoeren; wij zijn er voor je. Met onze jarenlange kennis en ervaring is geen klus ons te veel.

Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud voor het dak

Een goed, stevig dak is het belangrijkste onderdeel van het huis. Het dak van je huis houdt je droog en biedt je de nodige bescherming. Daarom is het ook zo belangrijk dat je goed voor je dak zorgt. Dakdekkersbedrijven kunnen een dakinspectie uitvoeren om de staat van het dak vast te stellen en eventuele reparaties uit te voeren. Door de verschillende weersomstandigheden kan slijtage ontstaan in het dak. Deze slijtage kan weer leiden tot lekkages en andere ongemakken. Om dit te voorkomen, is professioneel onderhoud aan het dak van belang. Het is verstandig om eens in de twee of drie jaar je dak grondig te laten inspecteren, om hoge kosten en problemen te voorkomen. Wij zorgen graag voor álle daken in Dongen en omgeving, dus ook die van jou.

Dakdekker Dongen

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Wil je je huis een nieuwe uitstraling geven of is het dak toe aan een nieuwe dakbedekking? Wij denken graag met je mee over nieuwe dakbedekking. De juiste dakbedekking biedt warmte, isolatie en de juiste bescherming voor een comfortabel thuis. Er zijn erg veel verschillende soorten dakbedekking, zoals sedum, pannen of bitumen. Elke type dakbedekking heeft weer voor- en nadelen die wij graag met je bespreken. Wij hebben de juiste expertise in huis om jou verder te helpen. Bovendien maken wij enkel gebruik professionele materialen, zodat je er weer jaren tegenaan kunt!

In het geval van lekkages of andere dakreparaties wil je natuurlijk snel geholpen. Wij begrijpen dat als geen ander. Onze vakkundige dakdekkers uit Dongen zijn je redders in nood wat betreft acute problemen en lekkages voor Dongen en omstreken. Bovendien kunnen lekkages weer voor verdere problemen binnenshuis veroorzaken, zoals beschadigingen in houtwerk, muren en plafonds. Professionele en snelle hulp is hierbij essentieel. Daarom zorgen wij er voor dat we binnen korte tijd bij je zijn om het probleem vakkundig te verhelpen. Ook kijken we naar oplossingen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Dakdekker Dongen

Betrouwbaar advies

Al onze dakdekkers in Dongen zijn in het bezit van de nodige kennis en ervaring. Zij zijn goed gecertificeerd en in het bezit van de vereiste expertise. Wij kijken vooruit en geven passende en eerlijke adviezen voor de toekomst van het dak. Zien onze dakdekkers slijtage aan het dak? Dan zullen zij je hier zeker over inlichten en je voorzien van een professioneel advies. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten daken en problemen. Platte daken, vogeloverlast en schuine daken; niks is ons te veel. Daarnaast mag je van ons een duidelijke communicatie verwachten. Dit houdt in dat wij een duidelijke prijsopgaaf bieden en altijd met je blijven communiceren. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.