Dakdekker Deurne

Wat ben je met een goed geïsoleerde, mooie en duurzame woning als je dak niet in orde is? Helemaal niets, en dat maakt de aanpak van een ervaren en deskundige dakdekker dan ook een must. Geef je woon- en werkcomfort in Deurne en regio een boost en schakel onze experts in, die je graag helpen bij het plaatsen van een nieuw dak of het herstellen en onderhouden van je huidige. Bijvoorbeeld na een storm of gewoon om langdurige problemen te voorkomen. Interesse? Contacteer ons voor meer informatie en advies en we helpen je graag. Hieronder lees je meer over ons takenpakket!

  • Dakbedekking plaatsen of dakisolatie aanbrengen: geen uitdaging voor ons, waardoor je snel geniet van een beter leefklimaat
  • Wij repararen en renoveren daken op professionele wijze
  • Problemen met een door ons geplaatst dak of last van lekken? Geen zorgen, want onze experts in Deurne staan voor je klaar
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Een dakdekkersbedrijf in Deurne: onderhoud van de hoogste plank

Schade aan je dak of veroudering, het zijn allebei zaken die je het liefste van al uit de weg gaat. Gelukkig bestaat er een oplossing, namelijk je dak regelmatig laten inspecteren door een ervaren dakdekker in Deurne. De voordelen? Je voorkomt heel wat vervelende extra kosten en weet daarbij zeker dat een toekomstige renovatie of dakreparatie van een leien dakje loopt. De mogelijke oorzaken van een lek of schade zijn divers, waaronder slijtage door de tand des tijds, maar ook bijvoorbeeld stormschade of vogeloverlast.

Vooral lekken vereisen een grondige professionele aanpak, want ze veroorzaken al snel heel wat schade aan muren, houtwerk en plafonds in de woning. Laat het probleem tijdig aanpakken en je bespaart veel zorgen en geld. Als ervaren dakdekkersbedrijf in Deurne geven we je altijd het beste advies en een scherpe prijs voor dakonderhoud.

Professionele dakreparatie en dakbedekking plaatsen, wij kunnen alles

Een betrouwbaar dak beschermt je woning optimaal tegen regen en andere weersomstandigheden, maar draagt ook bij aan de gezelligheid en atmosfeer in huis. Daarbij ben je met een stevig, duurzaam dak zeker van een aangename en gezonde werkomgeving, het hele jaar door. Kiezen voor goede dakbedekking is de eerste belangrijke stap en wij helpen je daar graag bij. Kies je voor EPDM, leien dakbedekking, dakpannen, PVC of een ander materiaal? Stuk voor stuk bieden ze voordelen, maar wat is de beste optie? Onze ervaren dakdekkers in Deurne helpen je de knoop doorhakken dankzij transparant advies, zodat je jouw nieuwe dakbedekking snel kunt laten plaatsen.

Zelfs met de beste dakbedekking is de kans op een lek reëel en ook hiervoor schakel je best een dakdekkersbedrijf in Deurne in. Dakreparatie maakt deel uit van ons brede takenpakket, waardoor een lek of andere vorm van schade nooit een langdurig probleem wordt.

Het beste advies van jouw dakdekker in Deurne

Behoefte aan advies van een dakdekkersbedrijf in Deurne en regio? Bij ons ben je aan het goede adres. Van dakreparatie voor een hellend dak tot het plaatsen van nieuwe dakbedekking op een plat dak, wie bieden advies en oplossingen in elke situatie. Het resultaat is hoe dan ook een prachtig afgewerkt, duurzaam dak dat je binnenklimaat en comfort een welverdiende boost geeft. Nog een voordeel? Wij dragen transparantie hoog in het vaandel en dat betekent dat je altijd weet wat je kunt verwachten van de werkzaamheden en de prijs.

Goed begonnen is half gewonnen, dus laat je dak elke twee of drie jaar grondig inspecteren door een dakdekker in Deurne. Zo ga je al veel problemen uit de weg. Neem bij vragen of twijfels over je dak, een dakreparatie of nieuwe dakbedekking gerust contact met ons op. Voor je het weet staan onze experts aan je deur in Deurne!