Dakdekker Den Bosch

Heb jij last van lekkages, een kapot dak of wil je jouw dak graag beter isoleren? Dan ben jij op zoek naar een professionele dakdekker. Ben jij woonachtig in Den Bosch of haar omgeving? Dan is de keuze reuze, Maar voordat u op een uitgebreide zoektocht gaat, stellen wij ons graag voor. Verder zoeken is voor u hiermee niet meer nodig. Dat scheelt u zowel geld als tijd. Of je al weet wat er nodig is, of dat dit nog onderzocht moet worden? Wij staan u graag bij in dit proces. Door duidelijk en transparant te blijven over de werkzaamheden en de scherpe prijzen van onze werkzaamheden, zit u bij ons altijd goed.

  • Gecertificeerd dakdekkersbedrijf
  • 10 jaar garantie
  • Wij werken duurzaam
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Wat doet een dakdekker precies?

Een dakdekker kan, zoals het woord al zegt, jou helpen bij alle werkzaamheden aan de dakbedekking. Hierbij kan je denken aan een compleet nieuwe bedekking van jouw dak. Maar ook een reparatie of onderhoud aan de dakbedekking worden door de dakdekker uitgevoerd. Een opkomende trend is vooral het beter isoleren van jouw dak. Een dakdekker kan jou ook hierbij helpen. Zo verlaag je direct jouw stookkosten en heb je de investering snel weer terugverdiend. Een dakdekker kan met zijn expertise dus zorgen voor een kwalitatief hoge afwerking, waardoor jij gegarandeerd bent van jarenlang plezier.

Dakdekkersbedrijf Den Bosch

Dakdekkersbedrijf Den Bosch

Een dakdekkersbedrijf is zonder al te veel problemen te vinden. Maar waar begin je in jouw zoektocht? Al snel komen de vragen op: Is het bedrijf betrouwbaar? Leveren ze voldoende kwaliteit? Zijn ze niet te duur? En hoelang duurt het voordat ik geholpen kan worden? Gelukkig is een verdere zoektocht voor jou niet nodig. Door jarenlange expertise en het werken met producten van de hoogste kwaliteitseisen, ben jij verzekerd van een mooi eindresultaat. Graag stellen wij samen met jou een plan op en communiceren we vanaf het begin met ondubbelzinnige en heldere prijzen. Jij weet direct waar je aan toe bent!

Dakreparatie Den Bosch

Een kapot of lekkend dak kan veel vervelende gevolgen hebben. Naast lekkages die schade aan kunnen richten, zullen jouw stookkosten ook de pan uit rijzen. Alle warmte zal namelijk eenvoudig ontsnappen uit jouw woning. Heb je een probleem met jouw dak? Wacht dan niet te lang en schakel een erkende dakdekker in. Wij zullen samen met u bekijken wat er nodig is om het probleem op te lossen en nemen eventuele wensen mee in het plan. Tijdens en na de uitvoering van het plan onderhouden we een duidelijke communicatie met jou, zodat je ten alle tijden weet waar je aan toe bent.

Dakdekkersbedrijf Waalwijk

Omgeving Den Bosch

In Den Bosch en omgeving vind je eenvoudig een dakdekkersbedrijf. Het voordeel van een dakdekker in de omgeving is dat hierdoor de voorrijkosten beperkt zullen blijven. Doordat de keuze erg uitgebreid is, kan de keuze voor jou moeilijker zijn. Er zitten altijd verschillen tussen de bedrijven. Om te voorkomen dat u veel tijd verdoet aan het opvragen van verschillende offertes of om in contact te komen met het bedrijf, helpen wij u graag verder. In eenvoudige taal maken we samen een helder plan tegen een sterk concurrerende prijs. Hierdoor bespaart u zowel tijd als geld!