Dakdekker De Bilt

Aangenaam, duurzaam en veilig wonen en werken, dat kan enkel als je dak in orde is. Gelukkig zijn wij er als ervaren dakdekkersbedrijf in De Bilt om alles wat met daken te maken heeft, op ons te nemen. Zoek je een specialist voor dakreparatie, de installatie van nieuwe dakbedekking of regelmatig onderhoud? Wij steken de handen meteen uit de mouwen. Zo geef je je binnenklimaat thuis of in je bedrijf een stevige boost en bespaar je heel wat geld en kopzorgen.

  • Wij plaatsen nieuwe dakbedeking en dakisolatie snel en op vakkundige wijze, waardoor je werk- en wooncomfort sterk verbeteren
  • We zorgen voor een grondige dakreparatie- en onderhoud, waardoor je woningwaarde stijgt en je binnenklimaat beter wordt
  • Ook in geval van schade aan je dak ben je bij ons aan het goede adres. Onze specialisten lossen elk probleem snel en professioneel op.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Een dakdekkersbedrijf in De Bilt onderhoudt je dak graag

Wil je problemen liever voorkomen dan oplossen? Dan is regelmatig onderhoud van je dak onbetwistbaar. Natuurlijk laat je dit beter over aan een echte expert, want zo ben je zeker van het resultaat en lig je niet wakker van je dak. De oorzaak van schade aan je dak achterhalen, dat is de eerste stap. Slijtage of schade kan het gevolg zijn van vogeloverlast, maar ook een lek of een storm.

Wat de reden voor je dakschade ook mag zijn, de kans is groot dat je last hebt van lekken. Deze vormen een ware bedreiging voor het dak zelf, maar ook de binnenmuren, het houtwerk en de plafonds van je woning of bedrijf. Deze problemen en de kosten die erbij komen, kan je alvast vermijden door tijdig een dakdekker in De Bilt in te schakelen voor dakonderhoud.

De-Bilt-Dakdekker

Vertrouw op een expert voor dakbedekking of dakreparatie

Dankzij je dak heb je geen last regen en wind, maar heb je het vooral ook lekker warm, het hele jaar door. Dat is enkel mogelijk dankzij goede dakbedekking, maar hoe kies je nu precies de beste optie? Als dakdekkersbedrijf in De Bilt en regio begeleiden we je graag op deze zoektocht, zodat je weet wat je kunt verwachten. EPDM, leien dakbedekking en dakpannen, maar ook pvc en bitumen behoren tot de populairste oplossingen tegenwoordig. Heb je gekozen? Goed zo, dan installeren wij je nieuwe dakbedekking meteen.

Als ervaren dakdekker in De Bilt leveren wij keer op keer goed werk, maar de kans bestaat natuurlijk nog altijd dat er een lek ontstaat. In dat geval is het zaak zo snel mogelijk een professioneel dakdekkersbedrijf in te schakelen. Onze experts in De Bilt snellen je meteen te hulp bij lekken, analyseren de situatie en lossen het probleem direct op. Dat alles tegen een scherpe prijs, zodat ook je bankrekening geen nattigheid voelt.

Dakdekkersbedrijf-De-Bilt

Jouw dakdekker in De Bilt geeft je het beste advies

Wil je graag advies in verband met je dak, dakreparatie, nieuwe dakbedekking en meer? Dan helpen wij je graag. Ook wanneer je dringend dakonderhoud moet laten doen, staan we als dakdekkersbedrijf voor je klaar.

Jouw dakdekker in De Bilt heeft niet alleen de nodige ervaring, maar ook de vereiste certificaten om elk werk tot een goed einde te brengen. Daarbij ben je bij ons zeker van een transparante aanpak, waardoor je geen kopzorgen hebt. Begin alvast met een grondige twee- of driejaarlijkse inspectie en de eerste stap is gezet. Neem contact met ons op voor advies of professionele hulp in De Bilt en geef je dak wat het verdient!