Dakdekker Bunnik

Een dak boven je hoofd betekent zoveel voor je werk- of wooncomfort, dus het loont zeker de moeite om erin te investeren. Als professioneel dakdekkersbedrijf in Bunnik zijn we bedreven in alles wat met je dak te maken heeft: dakreparatie, het plaatsen van nieuwe dakbedekking en onderhoud. Het resultaat? Een beter binnenklimaat voor je huis of bedrijf en dat voor een scherpe prijs. Hieronder lees je alles over de verschillende mogelijkheden bij jouw dakdekker in Bunnik.

  • Dankzij professioneel geplaatste dakisolatie en dakbedekking geniet je van een stabieler binnenklimaat en meer woon- en werkcomfort.
  • Renovaties en dakreparaties zijn kinderspel voor ons, zodat je woning of bedrijfspand veiliger en duurzamer wordt.
  • Schade aan je dak? Geen paniek, onze experts sporen de oorzaak van het probleem snel op en rekenen er ook meteen mee af.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Onderhoud van je dak in Bunnik is een must

De eerste stap in de richting van een optimaal woon- en werkcomfort is een degelijk dakonderhoud en dat laat je beter aan een professional over. Dankzij onze vakkundige, nauwgezette aanpak bespaar je jezelf veel kosten en vooral kopzorgen. Wat is de oorzaak van je dakschade? Het kan een lek, vogeloverlast of een storm zijn, maar hoe dan ook is een snelle, professionele ingreep noodzakelijk. Zo voorkom je verdere problemen en blijf je een betrouwbaar dak boven je hoofd hebben.

Lekken zijn misschien wel de grootste bedreiging voor de structuur van je dak en woning. Ze brengen vaak schade aan houtwerk, plafonds en muren met zich mee en bezorgen je dus heel wat kopzorgen en nare kosten. Schakel in dat geval meteen een dakdekkersbedrijf in Bunnik in en geniet van de kennis en kunde van een expert, voor een goede prijs.

Bunnik-Dakdekker

Dakbedekking plaatsen of je dak renoveren? Wij doen het graag

Je dak beschermt je woning tegen weersomstandigheden en andere externe invloeden, maar zorgt op die manier vooral voor een aangenaam binnenklimaat. Wil je in elk seizoen genieten van een aangenaam leef- en werkcomfort? Dan is goede dakbedekking onmisbaar. Jouw dakdekkersbedrijf in Bunnik helpt je een keuze maken tussen pvc dakbedekking, bitumen, leien dakbedekking, dakpannen, EPDM en nog meer opties.
Op basis van gedegen advies weet je precies wat je van je dakbedekking kunt verwachten, zowal qua duurzaamheid als op het vlak van prijs. Vervolgens installeren wij de door jou gekozen dakbedekking meteen op je dak.Zelfs de beste dakbedekking is niet voor de volle 100% bestand tegen schade en lekken. Als je daar het slachtoffer van bent, is een vakkundige aanpak misschien nog belangrijker. Gelukkig staan onze specialisten in een mum van tijd aan je deur om het probleem te analyseren, de oorzaak te zoeken en een oplossing te bieden. Daarbij geven ze je graag advies om gelijkaardige problemen in de toekomst te voorkomen, zodat je nog langer van je dak geniet.

Dakdekkersbedrijf-Bunnik

Advies nodig? Jouw ervaren dakdekker in Bunnik helpt je

Advies is belangrijk als je last hebt van stormschade, je dak wilt laten onderhouden of dringend toe bent aan dakreparatie. Een dakdekker in Bunnik helpt je op weg met zijn passie voor binnenklimaat. Dankzij de nodige certificaten en ervaring is geen enkel probleem ons te veel. Daarbij blijf je bij ons nooit in het ongewisse, want we betrekken je bij alle stappen van het proces: prijsbepaling, de werkzaamheden zelf en meer.

Hoe nieuw of oud je dak ook mag zijn, laat het elke twee of drie jaar grondig inspecteren om problemen op de korte en de lange termijn te voorkomen. Denk maar aan lekken, veroudering of ernstige stormschade. Klaar om de kwaliteit van je dak een niveau hoger te tillen? Contacteer jouw dakdekkersbedrijf in Bunnik en wees getuige van onze expertise!