Dakdekker Breda

Als je op zoek bent naar een professionele dakdekker in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met al onze kennis en ervaring helpen wij jou graag bij het onderhouden, repareren en vervangen van je dak. Op deze manier weet je zeker dat jouw dak altijd in een goede staat verkeert, je veilig en droog kunt wonen en hoge kosten in de toekomst voorkomt. Van dakbedekking tot renovatie en dakreparatie, wij staan klaar om al jouw dakklussen professioneel uit te voeren!

  • Kwalitatieve dakbedekking en isolatie plaatsen. Voor een goed geïsoleerd en warm huis, om zo onnodige hoge energiekosten te voorkomen.
  • Dakreparaties en renovaties . Om jouw dak weer in nieuwstaat te laten verkeren en problemen in de toekomst te voorkomen.
  • Onderhoudsbeurten. Voor het snel constateren en verhelpen van problemen.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Professioneel onderhoud door dakdekkersbedrijf in Breda

Het professioneel laten onderhouden van jouw dak is essentieel om problemen in de toekomst te kunnen voorkomen. Want door met regelmaat onderhoudsbeurten uit te laten voeren kunnen kleine problemen tijdig worden opgemerkt en verholpen voordat ze uitgroeien tot grotere problemen. Hiermee voorkom je niet alleen een hoop ellende, maar ook onnodig hoge kosten. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, scheuren in de dakbedekking en verstopte dakgoten. Door tijdig onderhoud te laten uitvoeren, kan je veel van deze problemen voorkomen en zal jouw dak altijd in topconditie verkeren!

Maar hoe vaak moet je jouw dak eigenlijk laten onderhouden? Hoe vaak jouw dak onderhoud nodig heeft, hangt af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de staat van en de omgevingsfactoren. Over het algemeen is het verstandig om je dak minimaal één keer per jaar te laten inspecteren, zeker als het gaat om een ouder dak.

Dakdekker Breda

Nieuwe dakbedekking en dakreparaties

Naast bij het onderhouden van jouw dak, kunnen wij ook helpen bij het vervangen van de bestaande dakbedekking. Er zijn hiervoor verschillende soorten dakbedekking om uit te kiezen, welke allemaal professioneel kunnen worden gelegd. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld dakpannen, bitumen en EPDM. Afhankelijk van jouw wensen en de staat van het dak voorzien onze ervaren medewerkers jou graag van advies over de beste opties voor jouw situatie.

Ook wanneer je op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf in Breda voor het uitvoeren van reparaties, kun je bij ons uitstekend terecht. Van scheuren tot aan lekkages en van kleine reparaties tot aan grotere klussen, wij hebben alle nodige kennis en ervaring in huis om je dak weer in een topconditie te brengen.

Dakdekker Breda

Betrouwbaar advies over dakdekkerswerkzaamheden in Breda

Betrouwbaar advies over dakdekkerswerkzaamheden is van een groot belang. Wij als dakdekker in Breda begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk een goed dak is en zorgen er voor dat alle werkzaamheden met de grootste zorg worden uitgevoerd. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of vervanging van je dakbedekking, wij staan voor je klaar met betrouwbaar en deskundig advies. Als dakdekkersbedrijf in Breda hebben wij jarenlange ervaring en kunnen wij je adviseren over alle aspecten van het dakdekkersvak. Zo kun jij met een gerust hart genieten van een veilig en droog huis. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder!