Dakdekker Boxtel

Een van de essentiële kenmerken van elk gebouw is het dak. Een goede dakbedekking beschermt de gebruikers tegen omgevingsfactoren, zoals regen, zon en verontreinigende stoffen. Voor elk project, of het nu gaat om nieuwbouw of een dakreparatie, is dan ook een bekwame en gekwalificeerde dakdekker nodig. Op zoek naar een vakkundig dakdekkersbedrijf in Boxtel die kwaliteitswerk levert? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze dakdekkers hebben behoorlijk wat ervaring en kunnen zich professional noemen. Toch blijven zij aldoor hun vaardigheden aanscherpen en breiden ze hun kennis voortdurend uit. Van onze dakdekkers wordt verwacht dat zij de traditionele basis tot moderne methoden en technologieën in de dakdekkersbranche onder de knie hebben. Ons dakdekkersbedrijf in Boxtel:

  • Is specialist in groene daken
  • Geeft 10 jaar garantie op je sedumdak
  • Biedt volledig op maat gemaakt dak
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Dakreparatie of nieuwe installatie pannendak in Boxtel

Onze dakdekkers hebben zich gespecialiseerd in het bouwen van daken. Zij zijn in staat het gehele proces van het plaatsen van dakbedekking in de woning- en utiliteitsbouw in zowel Boxtel als andere delen van het land te bewaken. Na analyse van de bouwplannen zorgen ze ervoor dat het dak wordt gemaakt zoals het project dat voorschrijft. Dakdekkers bepalen ook welke ondergronden, materialen en ondersteunende accessoires nodig zijn voor de installatie van nieuwe daken, renovaties en dakreparaties. Indien nodig vervangen zij oude materialen door nieuwe solide constructies. Dakdekkers verwerken veel verschillende materialen, waaronder rubber, metaal, asbest en polymeer. Wil je een pannendak plaatsen? Dit zijn drie redenen om te kiezen voor ons dakdekkersbedrijf in Boxtel:

  • Wij geven 10 jaar garantie
  • Wij werken met KOMO-gecertificeerde producten
  • Wij werken duurzaam
Dakdekker Boxtel

Ook voor dakisolatie hebben wij vakkundige dakdekkers in regio Boxtel

Koop je een woning in Boxtel waarbij een dakreparatie moet plaatsvinden? Of wil je een geheel nieuw dak op het huis waar je nu in woont? Ons professioneel dakdekkersbedrijf biedt uitkomst. Bij het vervangen van de dakconstructie krijgt je woonhuis of pand een geheel nieuw dak. Besluit je om slechts het dak te vervangen, dan is er sprake van een dakrenovatie. Geef ons dit gerust aan, zodat je een realistische schatting krijgt van de kosten. Kies je voor een geheel nieuwe dakbedekking, dan is het raadzaam om meteen de optie voor dakisolatie te bespreken. Wanneer je dak niet geïsoleerd is, kun je tot 30% warmte via het dak verliezen. Door een goede dakisolatie kun je de stookkosten enorm verlagen. Of het nu gaat om aanpassing van de dakconstructie of isolatie van het dak, ons dakdekkersbedrijf in Boxtel verricht alle werkzaamheden op vakkundige wijze.

Een tijdige dakreparatie kost minder geld

Het is verstandig niet te lang te wachten met een dakreparatie. Je dakbedekking is vaak aan vervanging toe wanneer de dakconstructie te lang wordt blootgesteld aan de weerselementen. Dat maakt de kosten voor het werk meteen veel hoger. Wanneer we praten over een dakreparatie, dan betekent dit over het algemeen dat de gehele dakbedekking of een groot deel van het dak moet worden vervangen. Hoeveel de uiteindelijke kosten bedragen, hangt onder meer af van de grootte van het dak en de materialen die jij kiest. Geef je de voorkeur aan een ander type dakbedekking, dan kunnen we daar uiteraard ook voor zorgen. Onze dakdekkers in Boxtel zijn experts op het gebied van dakreparatie, renovatie en onderhoud. En dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken kun je ons ook gewoon inschakelen voor alle andere dakwerkzaamheden. Ons dakdekkersbedrijf in Boxtel: