Dakdekker Boekel

De reparaties aan je dak moeten zorgvuldig gebeuren. Daarom maak je gebruik van een professionele dakdekker. Dakdekker Boekel heeft jarenlange ervaring in dakreparatie en dakrenovatie. Maak gebruik van de diensten van het dakdekkersbedrijf en je profiteert van:

  • Een professionele aanpak om de problemen aan je dak te signaleren en op te lossen.
  • Een dak dat lang meegaat na renovatie of reparatie.
  • De mogelijkheid tot onderhoud ter preventie van problemen aan je dak.
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Waarom is een dakdekker belangrijk?

Het dak van je huis of van andere gebouwen wordt aan verschillende weersomstandigheden blootgesteld. Regen, harde wind en vorst kunnen zelfs schade aanbrengen aan de dakbedekking. Slijtage van de bestaande dakbedekking kan tevens de oorzaak zijn van schade.

Op het moment dat deze beginnende schade niet gesignaleerd wordt, kan dit tot lekkage leiden. En dat tast de plafonds, het houtwerk en de muren van je woning aan. Er vormt zich schimmel of het gaat rotten, met alle gevolgen van dien. Het is dan ook belangrijk om regelmatig de status van je dakbedekking te laten controleren door dakdekker Boekel. Met een regelmatige dakinspectie voorkom je dat een geringe schade erger wordt en bespaar je uiteindelijk ook kosten.

Uiteraard kun je bij dakdekker Boekel terecht voor het laten aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Of je nu een plat dak hebt of een dak met pannen, dakdekker Boekel repareert en bedekt nieuwe daken van particuliere huizen en bedrijfsgebouwen tegen een gunstig tarief.

Dakdekker Boekel

Dakreparaties en volledig nieuwe dakbedekking op maat

Dakbedekking houdt je woning niet alleen droog en veilig. Het houdt ook de warmte in je woning. Daarom is het belangrijk dat je bij dakreparaties of bij nieuwe dakbedekking de juiste materialen toepast. Er zijn diverse materialen waarmee je dak bedekt kan worden. Denk aan pannen voor schuine daken en bitumen of sedum voor platte daken.

Bij het aanbrengen van nieuwe dakbedekking kun je ook rekenen op dakdekkersbedrijf Boekel. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het bedekken van een dak op een aanbouw, bij een dakkapel of rond een schoorsteen. Het kan tevens gaan om de volledige dakbedekking van een nieuwe woning. In alle gevallen krijg je deskundig advies welke materialen voor jouw situatie het meest geschikt zijn. Zo profiteer je jarenlang van je duurzame dakbedekking.

Dakdekker Boekel

Gegarandeerde kwaliteit bij dakdekkersbedrijf Boekel

De professionele dakdekkers van dakdekkersbedrijf Boekel hebben jarenlange ervaring in dakreparaties en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Wij werken met materialen van hoge kwaliteit en gebruiken professionele apparatuur.

Voor een duidelijk overzicht van de kosten, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte, waarin zowel de kosten van het materiaal als het aantal werkuren is opgenomen. Maak gebruik van de expertise van dakdekkersbedrijf Boekel en verzeker jezelf van een dakbedekking die nog jarenlang tegen een stootje kan.