Dakdekker Bladel

Een dak dat je kunt vertrouwen, draagt alleen maar bij aan je leef- en werkcomfort, maar is niet zo vanzelfsprekend. De aanpak van een professional is onmisbaar als je komaf wilt maken met lekken, nieuwe dakbedekking of dakonderhoud wilt laten doen. Daarbij helpt een deskundige dakdekker je om geld te besparen, doordat je dak langer meegaat en sterker is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij een dakdekkersbedrijf in Bladel? Lees dan snel verder en neem gerust contact met ons op. We geven je graag gedegen advies in verband met onze werkzaamheden en duidelijkheid over onze prijzen.

  • Goede dakisolatie zorgt voor een aangename en gezonde woning of kantoor
  • Nieuwe dakbedekking laten plaatsen? Wij doen het voor je, zodat je comfortabel leeft en geld bespaart op de lange termijn
  • Lekken en andere vormen van schade hebben een negatieve impact op je dak en woning of bedrijf, maar wij lossen het probleem meteen voor je op in Bladel
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Het beste dakonderhoud in Bladel voor een duurzaam dak

Hoe goed een dak ook gebouwd is, er kunnen zich altijd lekken of andere vormen van schade voordoen. Dit heeft niet alleen een negatieve impact op de structuur en levensduur van je dak, maar ook op de rest van je woning. Denk maar aan houtwerk, muren en plafonds. Zit je met een lek of denk je er een te hebben? Schakel dan direct een dakdekkersbedrijf in Bladel in, want wij pakken het probleem snel aan. Onze experts voeren natuurlijk eerst een grondige dakinspectie uit, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Heb je ondanks de nodige maatregelen toch een lek? Maak je dan geen zorgen, want ook daar kan een dakdekker in Geldrop je bij helpen. Op die manier blijft je dak bestand tegen de grillen van de natuur en de tand des tijds.

Dakreparaties of dakbedekking plaatsen in Bladel

Dakreparaties horen er nu eenmaal bij als je last hebt van een lek of andere schade, maar laat het probleem zeker niet aanslepen. Onze ervaren en bedreven experts in Bladel zorgen dat je er snel geen last meer van hebt. Een van de beste maatregelen die je kunt nemen om lekken te voorkomen, is het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Of je nu je eigen woning een nieuwe uitstraling wilt geven of duurzamer te werk wilt gaan in je onderneming, een goede dakdekker biedt voor elke situatie en behoefte een oplossing.

Belangrijk om te weten: niet elk soort dakbedekking biedt dezelfde mate van isolatie en elke oplossing heeft een ander effect op de uitstraling van je woning. Zo is bitumen bijvoorbeeld erg functioneel en duurzaam, terwijl leien dakbedekking dan weer een stuk eleganter oogt. Veel mensen kiezen voor een sedumdak, omdat hun woning of bedrijf er dan direct een stuk groener uitziet. DakpannenNeem contact op, schakel onze experts in Bladel in en een lek vormt geen enkel probleem meer!

Advies over je dak nodig? We helpen je graag in Bladel

Een professionele dakdekker kan heel wat doen voor je dak, maar je wilt natuurlijk vooral graag weten wat je kunt verwachten van de werkzaamheden en de prijs. Geen zorgen, want duidelijke communicatie staat bij ons centraal. Dat betekent dat we je transparant advies geven over de prijzen en het werk zelf, waardoor je geen bijkomende kopzorgen hebt.

Een bonus? Al onze specialisten in Bladel en omstreken hebben een voorliefde voor daken en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om je dak tot in de puntjes te verzorgen, met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Vraag dus snel een offerte aan voor jouw dak!