Dakdekker Asten

Niets belangrijker dan een dak boven je hoofd, maar je wilt natuurlijk ook dat dat dak een beetje van goede kwaliteit is. Gelukkig helpt jouw dakdekkersbedrijf in Bergeijk je met alles wat met je dak te maken heeft. Dringend op zoek naar een dakdekker voor dakonderhoud of wil je nieuwe dakisolatie laten plaatsen? Misschien is je woning wel toe aan een ander soort dakbedekking? Wat je ook nodig hebt, onze experts laten je niet aan je lot over en nemen alle zorgen weg.

  • Goede dakbedekking is goud waard en onze dakdekkers plaatsen het graag voor je
  • Laat een lek of schade aan je dak je geen overbodige kopzorgen opleveren en vertrouw op de aanpak van een dakdekkersbedrijf in Bergeijk
  • Meer weten over dakisolatie? We geven je graag advies en de beste oplossing
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Goed dakonderhoud? Niet te onderschatten

Als je regelmatig je auto laat controleren, waarom zou je dan niet hetzelfde doen voor je dak? Schade kan altijd voorkomen, of het nu het gevolg is van een storm, vogeloverlast of veroudering. Als je daarbij weet dat een beschadigd dak ook de rest van je woning of bedrijfsgebouw negatief beïnvloedt, wordt het belang van een dakinspectie nog duidelijker.

Denk je dat je met een lek zit in je woning of bedrijf? Kies dan voor de professionele hand van een dakdekker in Bergeijk, want zo voorkom je langdurige problemen en financiële zorgen. Als er daadwerkelijk een lek is, helpen we je direct met een professionele dakreparatie. Kortom, we bieden altijd een oplossing in en rond Bergeijk.

De beste dakreparaties en dakbedekking voor jouw situatie

Wat kan je nu precies verwachten van een dakreparatie bij een ervaren dakdekker in Bergeijk? Een professionele, nauwgezette aanpak en duidelijkheid over de prijs. Onze experts lossen alle problemen met je dak op, waardoor je snel weer comfortabel woont en werkt.

Goede dakbedekking kan in de eerste plaats natuurlijk al heel wat problemen voorkomen, dus maak zeker de juiste keuze. Onze dakdekkers zijn bedreven in het plaatsen van bitumen, leien dakbedekking, duurzame sedumdaken, dakpannen en meer. Raak je niet wegwijs uit het aanbod? Neem dan gerust contact op voor meer informatie over de verschillende soorten dakbedekking.

Zit je onverhoopt toch met een vervelend lek in je dak? Zelfs dan is het niet nodig om met de handen in het haar te blijven zetten, want kleine of grote lekken: ze vormen geen uitdaging voor ons team van bedreven experts in Bergeijk. Vraag voor meer duidelijkheid over de werkzaamheden en prijzen gerust een offerte aan.

Alles hangt af van professioneel advies, ook bij je dak

Een dakdekker neemt heel wat voor zijn rekening: van dakbedekking plaatsen tot dakisolatie installeren, lekken herstellen en nog veel meer. Als klant wil je natuurlijk in de eerste plaats dat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt, maar je wilt ook duidelijkheid over de werkzaamheden en het kostenplaatje. Wij dragen transparantie hoog in het vaandel, wat betekent dat je precies weet waar je staat op financieel vlak en dus geen bijkomende zorgen hebt.

Daarbij weten onze dakdekkers in Bergeijk precies waarmee ze bezig zijn en beschikken ze over alle nodige opleidingen en vaardigheden om je dak het beste van het beste te geven. Ook veiligheid speelt hierbij een belangrijke rol: de juiste, verantwoorde aanpak heeft een impact op onze werknemers, maar ook op je dak zelf. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op!