Dakdekker Beesd

Als je een dakdekker in Beesd zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met alle klussen die er op een dak uitgevoerd kunnen worden. Wij vervangen je oude dakbedekking, repareren lekkages en andere schade en brengen isolatie aan die de stookkosten flink omlaag kan brengen. Ons dakdekkersbedrijf heeft al voor veel particulieren én bedrijven in Beesd een nieuw of volledig gerenoveerd dak bezorgd. Neem contact met ons op en vertrouw op de vakkennis van een professionele dakdekker.

  • Aanbrengen van nieuwe, aantrekkelijke en lekvrije dakbedekking
  • Isoleren van je dak om warmte binnen te houden en energie te besparen
  • Schoonmaak en onderhoud om de levensduur van het dak te verlengen
Offerte aanvragen

Onze diensten

Wij zijn een gecertificeerd dakbedekkersbedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen, renoveren en onderhouden van duurzame daken. Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak. Ons team bestaat uit vakkundige en servicegerichte dakdekkers en wij zijn jouw oplossing voor al jouw duurzame dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Leien daken

Ontdek de tijdloze allure en duurzaamheid van natuurstenen leien en keramische leipannen, een ambachtelijke dakbedekkingsoptie die zowel stijl als functionaliteit combineert.

Lees meer

Pannendak

De levensduur van een pannendak is met betonnen dakpannen 40 jaar en met keramische dakpannen 75 jaar. Wij werken duurzaam en met KOMO gecertificeerde producten.

Lees meer

Bitumen

De levensduur van een bitumen dak is ongeveer 20 jaar. Voorkom onverwachte kosten door lekkages. Laat de levensduur van je bitumen dak gratis door ons controleren.

Lees meer

Dakisolatie

Slim je eigen geld investeren. Laat je huis meer waard worden. In de winter je huis lekker warm, en in de zomer je huis lekker koel. Door je dak te isoleren, kun je dit in een handomdraai bereiken.

Lees meer

Lichtkoepels & Straten

Meer lichtinval nodig in je aanbouw, keuken, veranda of opbouw? Of een betere ventilatie of toegang naar je dak nodig? Neem een lichtkoepel of lichtstraat.

Lees meer

Dakinspectie

Nederland kent veel verschillende weersomstandigheden, waardoor je dak veel te verduren krijgt. Een jaarlijkse dakinspectie is van essentieel belang.

Lees meer

Sedumdak

Wil je zorgen voor meer groen in je wijk? Neem een sedumdak en draag bij aan een gezonde en prettige leefomgeving? De meeste gemeenten geven subsidie voor sedumdaken.

Lees meer

Detectie & verzekering

Heb je last van een lekkage aan je plat dak en wil je geen overbodige dakreparaties laten uitvoeren? Laat dan direct een lekkagedetectie uitvoeren door Meesman Dakdekkers.

Lees meer

Onderhoud daken

Meesman Dakdekkers is gespecialiseerd in bitumen daken, daar hoort ook onderhoud van bitumen daken bij. Wij kunnen je dak elk jaar onderhouden.

Lees meer

Schakel een professionele dakdekker uit Beesd in

Een dakdekker is een specialist die klussen uitvoert waar niet iedereen verstand van heeft. Het dak is het meest kwetsbare onderdeel van een gebouw, en wordt bedreigd door slijtage, storm, vorst, schade door vallende takken en nestelende vogels en meer risico’s. Het is van belang om je dak in een goede conditie te houden. Een lekkage door schade en gevallen dakpannen kan voor een flinke kostenpost zorgen door waterschade. Ook gezondheidsschade door een kapot dak, wat vocht, kou en binnendringende schimmels oplevert, is geen pretje. Ten slotte is het in deze tijd van wisselende energieprijzen belangrijk om zuinig te zijn met stookwarmte.

Onze dakdekker in Beesd spoort de oorzaak van al deze problemen op tijdens een dakinspectie, en voert dan een eersteklas dakreparatie uit – of voorziet je pand in overleg van een geheel nieuwe dakbedekking die je gebouw weer jarenlang beschermt. Wij hebben de expertise én de certificeringen, kunnen snel op jouw locatie in Beesd zijn, en geven je een eerlijke en professionele prijsopgave voordat we aan de klus beginnen.

Dakdekker Beesd

Verschillende soorten dakbedekking

Is jouw gebouw toe aan volledig nieuwe dakbedekking? Dan heb je een aantal keuzes te maken, waarbij wij je graag advies geven. Een pannendak is traditioneel, aantrekkelijk en sterk, maar kan in de loop van de jaren beschadigd raken door vorst en storm schade. Bitumen is geschikt voor platte daken en taai, en heeft bovendien een goede prijs. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een groen dak, ook wel sedumdak, te laten leggen.

Dakdekker Beesd

Een dakdekker met de beste service

Het is een echte aanrader om je dak eens in de paar jaar te laten reinigen door onze dakdekker. Daarbij worden takken, mos en vieze aanslag verwijderd, waardoor je woning flink opknapt. Bovendien bekijkt de dakdekker dan meteen ook de toestand van het dak. Als hij schade of andere problemen constateert, kunnen die vaak direct voor een goede prijs verholpen worden. En als je dak echt op zijn laatste benen loopt, dan kunnen wij je een offerte geven voor een nieuwe dakbedekking van de hoogste kwaliteit.

Heb je opeens te maken met een lekkage of stormschade? Geen nood – onze professionele dakdekker lost die snel en afdoende voor je op, zodat je interieur en je bezittingen veilig zijn voor schade en intrekkende vocht. Neem meteen contact met ons op voor een noodreparatie aan jouw dak!